Qui som

mixmedicinaxina

SÍLVIA MAGEM RAURELL.

Des de sempre he estat motivada per treballar en la salut. Ho porto ben endins.

Sóc llicenciada en Medicina Tradicional Xinesa per la Universitat de Wales (Regne Unit) en col·laboració amb l’Institut Superior de Medicines Tradicionals (ISMET), diplomada en Òptica i Optometria per l’Escola Universitària d’Òptica i Optometria de Terrassa (EUOOT), m’he format com a Cromoterapeuta, Nutrició Ortomolecular, i altres tècniques que tenen en comú la perspectiva de veure a l’ésser humà com una integració de cos i ment.

Els meus inicis en el món de la salut van estar al costat dels nens amb un baix rendiment escolar, nens que al iniciar-se al món de l’aprenentatge, aquest no es produïa de manera satisfactòria, i els pares acudien a mi perquè havien sentit que si feien exercicis visuals els seus fills podrien millorar. El tractament que jo aplicava era tot un conjunt de tècniques que actuaven de manera integral, així que llegien més ràpid i entenien millor la matèria de l’escola però també canviaven el seu estat anímic i emocional, en definitiva eren més feliços.

La Medicina Tradicional Xinesa, el seu concepte i la seva filosofia, m’han permès establir uns fonaments molt més amplis i sòlids per tenir una perspectiva de l’individu més holística, però sobretot m’ha aportat una eina per a mi molt valuosa, que és poder entendre l’origen real dels desequilibris que manifesten els pacients, trobar-ne la causa.

Treballar amb adults, entendre les seves preocupacions i tenir empatia amb ells m’omple de benestar, però més satisfacció m’aporta veure els canvis que es van produint i com es va restablint la seva salut.

Veure a la persona en la seva totalitat, és poder comparar l’individu amb un arbre:

Imatge arbre currículum

Les manifestacions exteriors: què diu, com ho diu, com es mou, els símptomes que presenta… són les branques de l’ arbre.

La base del problema, l’origen de la disharmonia… és  l’arrel de l’arbre.

Tractant l’arrel aconseguim un arbre fort, gran i sa.

Desplaça cap amunt